Honlapkészítés & webdesign
kompromisszumok nélkül

Weboldal készítés elérhető áron! Webstilo

Szeretné mihamarabb a weben látni a vállalkozását? A legjobb helyen jár. Manapság az online jelenlét hihetetlenül fontossá vált, egy jól elkészített honlap egyszerűen nélkülözhetetlen a sikerhez. Lehet Ön a szakmájában több évtizedes tapasztalattal rendelkező mesterember, vagy profi cégvezető, mégis azt fogja tapasztalni, hogy az online marketingbe pénzt fektető kollégái egyre inkább elhúznak Ön mellett a versenyben. Ha végiggondoljuk, ez teljesen természetes jelenség, hiszen a mai keresőképes réteg egyre inkább az internet gyermeke, nem fog sárga oldalakat böngészni, ha bármilyen szolgáltatásra van szüksége.

Hogy miben tudunk segíteni Önnek?

Statikus (csak HTML) honlapok:

A statikus weboldalaknak nevezzük azokat az egyszerű oldalakat, amelyek bemutathatják a cégét, megadják annak elérhetőségeit, felsorolják szolgáltatásait, és melyek tartalma nem, vagy csak igen ritkán változik (statikus). Manapság egyre kevésbé használjuk őket, de ha csupán online névjegyként akarjuk használni a honlapunkat, mely mindössze bemutatkozó oldalként funkcionál majd, és frissítését csak ritkán tervezzük, akkor a statikus weboldal költséghatékony megoldás lehet. Adminisztratív felülettel nem rendelkeznek, így csak utólag, HTML ismeretekkel szerkeszthető. Utólag persze bármikor kiegészíthetőek admin felülettel is. Árajánlat kérés itt!

Dinamikus honlapok:

A dinamikus honlapok legnagyobb előnye, hogy tartalmuk a tulajdonos által bármikor frissíthető, dinamikusan változtatható. A jelszóval védett adminisztratív felületre belépve, a weboldal tulajdonosa maga frissítheti honlapja tartalmát. Lehetőség van pl. egyedi árajánlat kérő űrlapok elhelyezésére az oldalon, képek, videók, feltöltésére, és az oldalon szereplő szöveg szerkesztésére. Léteznek előre elkészített tartalomkezelő rendszerek is (Content Management System, CMS) melyek általában megfelelnek az átlag felhasználó igényeinek, továbbá egyedi dizájnnal is felruházhatóak. A legelterjedtebb ilyen tartalomkezelők a Wordpress, a Joomla és a Drupal. Cégünk leginkább a Wordpress tartalomkezelőt részesíti előnyben, mert kétség kívűl az egyik legmegbízhatóbb, és legelterjedtebb CMS. Árajánlat kérés itt!

Egyéb szolgáltatások:

  • Reszponzív weboldalak(különböző képernyőfelbontáshoz, mobil eszközökhöz alkalmazkodó felbontású) készítése
  • egyedi webdizájn készítés
  • webáruház készítés
  • honlap karbantartás, meglévő weblap ráncfelvarrása, frissítése
  • grafikai tervezés, logó és névjegykártya tervezés
  • Facebook, Twitter, Googleplus, stb. integráció
  • domain név és tárhely ügyintézés

A tervezés

Minden weboldal tervezése a célok meghatározásával kezdődik. Átbeszéljük, hogy mi is a célja az oldallal. Marketing eszköz lesz a meglévő üzletéhez? Esetleg magával az oldallal szeretne pénzt keresni? Ezekre a fontos kérdésekre már a tervezési fázisban válaszokat kell találnunk.

A funkciók

Milyen funkciókra lesz szüksége a weboldalán? Űrlapra, kérdőívre? Galériára, slideshow-ra?

A keresőoptimalizálásról:

Mit értünk keresőoptimalizálás alatt? A keresőoptimalizálás (angolul: Search Engine Optimization, SEO), az egyik legfontosabb feladatkör a weboldalak készítése során, amit már a tervezéskor figyelembe kell venni. Segítségével találják meg az internetes keresőmotorok (mint például a Google) a weboldalainkat az interneten, és azokon belül a vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatásokat, termékeket. A keresőoptimalizálás tehát a legfontosabb eszköz a weboldal online marketingfelületté válásához, nélküle a legszebb weblap is csak a saját szórakoztatásunkra készített játékszer. Ha nem találja meg a keresőoldal az oldalunkat, vagy az azon hirdetett szolgáltatásokat, termékeket, akkor az olyan, mintha nem is létezne! Mi már a kezdeti, tervezési fázistól szem előtt tartjuk a keresőbarát szerkezetet, valamint a honlap beüzemelése után is segítünk Önnek az online marketing céljai megvalósításában!

A könnyű kezelhetőségről:

Mitől könnyen kezelhető egy weblap? Például attól, hogy gyorsan betöltődik, ergonomikus a felülete, nem kell keresgélni rajta az információt, vagy a menüjét. Önnek, mint tulajdonosnak pedig attól, hogy könnyedén, gyorsan, és egyszerűen frissítheti saját kezűleg az általunk készített dinamikus weboldalát!

Domain név regisztráció, tárhely bérlés:

Szívesen segítünk Önnek a az Ön számára megfelelő domain név (pl.: www.valami.hu) kiválasztásában, illetve weboldalának biztonságos, megbízható, és magas rendelkezésre állású webtárhelyen történő elhelyezésében is. Tanácsokat adunk az oldal technikai igényeinek leginkább megfelelő, ugyanakkor költséghatékony tárhely bérléséhez, majd elhelyezzük rajta, elvégezve a szükséges beállításokat.

Legyen szó egyedi weboldalak tervezéséről (webdesign), egy megálmodott grafikai terv alapján honlap készítésről, keresőoptimalizálásról, domain név regisztrálásról, tárhely bérlésről vagy online marketingről a Webstilo elérhető áron kínál komplex megoldásokat!

A fent említett szolgáltatásokat főként Budapesten és Pest megyében kínáljuk, de telefonos vagy Skype-os konzultációval az ország bármely pontjáról várjuk a megbízásokat!

Weboldalt szeretne? Kérdése van? Telefonáljon: 06/30/560-7669